Loes Keuper van Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde in gesprek met Meriam Slijkerman
17 maart 2023 

Loes Keuper van Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde in gesprek met Meriam Slijkerman

Vanaf vandaag ben ik te horen in een nieuwe podcast, een podcast waarin ik het met business coach Meriam Slijkerman heb over slim, efficiënt en vooral ook gezond werken.

Het is een erg leuk gesprek waarin we het o.a. hebben over timemanagement, waarom dat zo belangrijk is en wat het je als individu of organisatie oplevert. Je kunt de podcast beluisteren via de link hieronder. Veel luisterplezier!

Podcast met Meriam Slijkerman

Over de schrijver
Ik ben Loes, en met Ja-ZOO wil ik mensen en organisaties leren zo slim en gezond mogelijk te werken op een manier die bij ze past, ze daardoor volledige focus op hun eigen “kernactiviteit(en)” geven en ze tijd/ruimte geven om de balans te vinden die ze graag zouden willen hebben.In mijn ogen geeft een slimme, efficiënte en effectieve manier van werken meer grip, minder werkdruk en meer werkplezier, en het geeft je tijd. Door slim te werken met een goedwerkend “systeem” creëer je rust, overzicht en focus en werk je gezond.En...door te zorgen voor gezonde werknemers kan ook de organisatie op een gezonde manier functioneren, met alle positieve gevolgen van dien.