Over Ja-ZOO

Loes Keuper

Ja-ZOO, dat ben ik: professional organizer Loes Keuper, bedrijfskundige (WO) met ruime werkervaring in diverse branches. In functies als allround officemanager, eventmanager en accountmanager.

Organiseren en regelen is me op het lijf geschreven
In 2011 besloot ik mijn hart te volgen en te gaan ondernemen. De stap richting professional organizing was de meest logische keus. Organiseren en regelen is me op het lijf geschreven en zo, vanuit mijn kracht, wil ik graag anderen van dienst zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ik mensen en bedrijven (meer) structuur en professionaliteit kan bieden, waardoor ook zij (weer beter) vanuit hun kracht kunnen handelen. Zeker in de huidige maatschappij is een goede basis geen overbodige luxe. Ik heb een groot netwerk om me heen en schakel met andere professionals indien nodig.