over ja-zoo

Ja-ZOO jouw zaken op orde

Ja-ZOO, dat ben ik: Loes Keuper, bedrijfskundige (WO) met ruime werkervaring en een flinke dosis mensenkennis.

Organiseren & enthousiasmeren!

 Wat meer over mij

Ik woon in Utrecht, samen met Max, Olaf en Boris. Dat voelt goed. Dat voelt thuis. Ik ben een sportieve optimist en hoop mensen zo hier en daar mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme. Graag denk ik in oplossingen en hecht ik waarde aan een goede balans met voldoende uitdaging maar zeker ook met genoeg tijd voor ontspanning.

Met Ja-ZOO wil ik mensen/organisaties helpen op een respectvolle manier. Ik wil ze leren zo efficiënt mogelijk te werken op een manier die bij ze past, ze daardoor volledige focus op hun eigen “kernactiviteit(en)” geven en ze tijd/ruimte geven om de balans te vinden die zij graag zouden willen hebben.

Ik ben een verbinder en een vertaler. Ik verbind graag mensen en ik vertaal de theorie/strategie graag naar de praktijk. Mijn wetenschappelijke achtergrond i.c.m. mijn praktische werkervaring helpt me om met Ja-ZOO waardevolle vertaalslagen te kunnen maken. Dat doe ik sinds 2012.

Waarom vind ik efficiëntie belangrijk?

In mijn ogen geeft een efficiënte manier van werken meer grip, minder werkdruk en meer werkplezier en het geeft je tijd. Door slim te werken met een goedwerkend “systeem” creëer je rust, overzicht en focus en werk je gezond. Daarnaast is gebleken dat als je als bedrijf “waardevol” met tijd omgaat je zorgt voor loyaliteit van klanten en daarmee voor omzetgroei.

Wat doe ik met de tijd die ik “overhoud”?

Genieten van mijn gezin, familie en vrienden. Ontspannen door o.a. te bewegen, spelletjes te doen of een film/serie te kijken. Daarnaast schrijf ik graag voor mijn kinderen, over nu voor later, en maak ik zo nu en dan een fotoboek met mooie herinneringen.