Over Ja-ZOO


Profielfoto van Loes Keuper

Over Ja-ZOO

Profielfoto van Loes Keuper

“Bewust kiezen voor een slimme en gezonde manier van werken”

Plaatje Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde


Missie & Visie

Ik ben Loes, en met Ja-ZOO wil ik mensen en organisaties leren om zo slim en gezond mogelijk te werken op een manier die bij ze past.

Een slimme, efficiënte en effectieve manier van werken, zowel individueel als met elkaar, geeft meer grip, minder werkdruk en meer werkplezier, en het geeft tijd. Door slim (samen) te werken creëer je rust en focus en wordt er gezond gewerkt.

Missie & Visie

Ik ben Loes, en met Ja-ZOO wil ik mensen en organisaties leren om zo slim en gezond mogelijk te werken op een manier die bij ze past.

Een slimme, efficiënte en effectieve manier van werken, zowel individueel als met elkaar, geeft meer grip, minder werkdruk en meer werkplezier, en het geeft tijd. Door slim (samen) te werken creëer je rust en focus en wordt er gezond gewerkt.


Plaatje Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde


Hoe ervaart een werkgever het?


"De timemanagement-training van Ja-ZOO heeft ons veel waarde gebracht, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan klanten en er ook voldoende momenten zijn om aan persoonlijke ontwikkeling te werken."


Inge van .CREW


Hoe ervaart een werkgever het?


"De timemanagement-training van Ja-ZOO heeft ons veel waarde gebracht, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan klanten en er ook voldoende momenten zijn om aan persoonlijke ontwikkeling te werken."


Inge van .CREW

null


Hoe is de training tot stand gekomen?

Toen ik in 2021 zelf een online training volgde, in mijn eigen tempo en met leuke, concrete opdrachten waar ik echt door in beweging kwam, wist ik het zeker, dat was wat ik ook wilde doen. Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren in zo’n vorm gieten dat het echt uitnodigt om er lekker mee aan de slag te zijn met als gevolg een duurzaam resultaat. Ik heb met veel plezier (en soms natuurlijk ook met bloed, zweet en tranen) gewerkt aan het ontwikkelen van de online training. 

Hoe is de training tot stand gekomen?

Toen ik in 2021 zelf een online training volgde, in mijn eigen tempo en met leuke, concrete opdrachten waar ik echt door in beweging kwam, wist ik het zeker, dat was wat ik ook wilde doen. Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren in zo’n vorm gieten dat het echt uitnodigt om er lekker mee aan de slag te zijn met als gevolg een duurzaam resultaat. Ik heb met veel plezier (en soms natuurlijk ook met bloed, zweet en tranen) gewerkt aan het ontwikkelen van de online training. 


null

Een scherpe blik vanaf de zijlijn

Ook ben ik Willianne Timmer (BLEND leren), expert en ondernemer op het gebied van blended en online learning, heel dankbaar dat ze zo nu en dan met me mee heeft willen kijken en me voorzien heeft van hele goede feedback en tips. Ook schreef ze nog een mooie quote voor me:  

“Loes heeft door haar jarenlange ervaring heel helder voor ogen wat ze wil overdragen. Het is daarom een hele duidelijke, praktische, overzichtelijke training geworden met tips & tricks die je meteen kunt toepassen.”

null


Een scherpe blik vanaf de zijlijn

Ook ben ik Willianne Timmer (BLEND leren), expert en ondernemer op het gebied van blended en online learning, heel dankbaar dat ze zo nu en dan met me mee heeft willen kijken en me voorzien heeft van hele goede feedback en tips. Ook schreef ze nog een mooie quote voor me:  

“Loes heeft door haar jarenlange ervaring heel helder voor ogen wat ze wil overdragen. Het is daarom een hele duidelijke, praktische, overzichtelijke training geworden met tips & tricks die je meteen kunt toepassen.”


null

Een greep uit de bedrijven waarmee we hebben samengewerkt

Logo's klanten timemanagement

Wat anderen zeggen over Ja-ZOO

Maaike Nielsen
Maaike
Process Engineer

Het grootste inzicht voor mij is dat tijd nemen voor/investeren in het organiseren van mijn werk leidt tot meer overzicht qua taken en prioriteiten. Zo kan ik efficiënter werken. Dat brengt rust. Bovendien houd ik nu ook meer energie over wat erg fijn is!

 

Voorheen bevonden mijn to do's zich op diverse plekken en ontbrak (vooral ook achteraf gezien) het overzicht.


Ik vond de training erg leuk & leerzaam!

Joanneke Silvis - Referentie

Joanneke

Directiesecretaresse

Tot nu toe ervaar ik de training als zeer fijn. Ik volg de training als zijnde directiesecretaresse en ben nu een aantal weken bezig. De modules sluiten mooi op elkaar aan en zijn goed te volgen. Daarnaast is de training via elk device toegankelijk wat het mogelijk maakt om op elke locatie aan de training te werken. De vragen die in de modules gesteld worden laten je goed nadenken en kritisch naar jezelf kijken. Daardoor raak je je bewust van hoe je in bepaalde situaties handelt en hoe je dit kan veranderen. Mede hierdoor valt er in een relatief korte tijd winst te behalen op het gebied van timemanagement. Ik kijk er nu al naar uit naar wat de rest van de training mij gaat brengen.  
Profielfoto Zhouping
Zhouping
Process Engineer
Voor de training miste ik een goede plek waarin ik mijn progressie en afronding van taken en projecten kon bijhouden.


Nu heb ik een overzichtelijk "platform" waarin ik al mijn taken kan documenteren, wat er tevens voor zorgt dat ik zoveel mogelijk "echt" aan de slag ben. Ik heb nu ook meer inzicht in hoeveel tijd taken daadwerkelijk kosten. 


Ik vond de training super! Ik werk nu gestructureerder en ik houd meer energie over.

🌟 Ontdek de kracht van Timemanagement met het gratis Snuffelwerkboek! 🌟

Ben je klaar om jouw timemanagement-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en daar de rest van jouw leven profijt van te hebben? Dan is dit jouw kans!

Download nu het gratis Snuffelwerkboek en krijg een exclusief voorproefje van de online training. Het Snuffelwerkboek zet je aan het denken, geeft je waardevolle inzichten en helpt je in jouw overweging om de online training te gaan volgen. 


👉 Waarom ons Snuffelwerkboek downloaden?

  • Maak kennis met de unieke stijl van de online training.

  • Krijg waardevolle inzichten m.b.v. praktische vragen/opdrachten.

  • Start jouw reis naar meer productiviteit en minder stress.


Begin vandaag nog met het optimaliseren van jouw manier van werken!

50%
Download jouw gratis exemplaar hier!