Plaatje Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Over Ja-ZOO

Missie & Visie

Ik ben Loes, en met Ja-ZOO wil ik mensen en organisaties leren zo slim en gezond mogelijk te werken op een manier die bij ze past, ze daardoor volledige focus op hun eigen “kernactiviteit(en)” geven en ze tijd/ruimte geven om de balans te vinden die ze graag zouden willen hebben.


In mijn ogen geeft een slimme, efficiënte en effectieve manier van werken meer grip, minder werkdruk en meer werkplezier, en het geeft je tijd. Door slim te werken met een goedwerkend “systeem” creëer je rust, overzicht en focus en werk je gezond.


En...door te zorgen voor gezonde werknemers kan ook de organisatie op een gezonde manier functioneren, met alle positieve gevolgen van dien.

 

Wat ik doe

Ik leer mensen over timemanagement, ofwel over slim en gezond werken. De combinatie van een wetenschappelijke achtergrond (bedrijfskunde), uitgebreide werkervaring, een expertstatus op het gebied van timemanagement, aardig wat mensenkennis en een waardevol doelgroeponderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van een zeer volledige, actieve, online training: "Timemanagement voor VIP's (JIJ!)". 


Gemotiveerde werknemers kunnen deze training zelf volgen, betrokken werkgevers kunnen de training voor hun werknemers beschikbaar stellen en diezelfde werkgevers kunnen ook kiezen voor een uitgebreider traject, voor nog meer diepgang en beweging.