NIEUWS

Timemanagement-traject met Noah Road & Komensky

17 september 2021

Dankbaar voel ik me, voor onderstaande mooie referentie van Marloes Klein van Noah Road. Samen met Marloes en 11 collega’s (van Noah Road en Komensky) begonnen we in juni aan een mooi timemanagement-traject; een gezamenlijke kick-off gevolgd door individuele sessies. Het waren (en zijn nog steeds) heerlijke sessies, zowel in het fijne, groene, gezellige “huiskamer”-kantoor als virtueel (er werd zelfs ingebeld vanuit Slovenië). Altijd weer fijn om mensen te kunnen laten zien hoe ze nog makkelijker om kunnen gaan met alles wat er dagelijks op hun pad komt, om ze zo grip, overzicht en rust te kunnen geven. En wat is het een leuke groep mensen om lekker mee te werken :)!

Marloes: “In eerste instantie ging mijn hart niet sneller kloppen van een training timemanagement. Zonde van mijn tijd, dacht ik. Daar ben ik volledig op teruggekomen. De start van de training bracht me inzicht in hoe ik tijd ervaar en hoe ik er daardoor mee omga. Vervolgens zijn we – op basis van mijn persoonlijke agenda en werkwijze – aan de slag gegaan. Loes deelt geen algemene loze tips, maar focust zich op jou. Het resultaat is een manier van werken die dus bij mij past, praktisch een lege inbox en overzicht. Daarbij brengt Loes een fijne werksfeer met zich mee. Er wordt gelachen én gewerkt. Ik raad deze training iedereen aan!”