Een Professional Organizer: wat is dat precies?

De dienstverlening van Professional Organizers is erop gericht klanten meer overzicht en controle te geven over hun directe omgeving, waaronder de administratie. Hierdoor kunnen klanten zich beter richten op hetgeen ze graag willen of moeten doen, zijn ze beter in staat prioriteiten te stellen en creëren ze tegelijk rust en ruimte in hun omgeving én in zichzelf. Met de hulp van een Professional Organizer ontstaat een prettige en inspirerende werk- of woonomgeving, waarin zaken eenvoudiger te vinden en/of over te dragen zijn. Het gevoel van stress en spanning kan flink afnemen.    

Ga voor een gratis adviesgesprek naar het contactformulier.

Hoewel elke Professional Organizer zijn of haar eigen specialismen heeft, kenmerkt de dienstverlening zich in het algemeen door de praktische aanpak en de persoonlijke invulling. Standaard-oplossingen bestaan niet, in overleg met klanten wordt ingegaan op hun specifieke situatie en behoeften. Het betreft dus maatwerk.

Ga voor een gratis adviesgesprek naar het contactformulier.

Als beroep heeft Professional Organizing zijn wortels in de Verenigde Staten van Amerika. Mede doordat sommige maatschappelijke ontwikkelingen in de VS eerder gestalte hebben gekregen dan in Europa is ook de behoefte aan meer structuur en ordening in werk en wonen er eerder onderkend. Al enkele decennia lang kent de VS Professional Organizers. Nu de genoemde maatschappelijk ontwikkelingen ook in Nederland hun sporen beginnen achter te laten, groeit de vraag naar Professional Organizers ook hier. Bedrijven en instellingen hebben de toegevoegde waarde van deze dienstverlening ontdekt, voor de effectiviteit van hun activiteiten en het werkplezier van hun medewerkers. Ook veel particulieren weten inmiddels hoeveel ze aan de hulp van een Professional Organizer kunnen hebben. Sinds enkele jaren kent ook Nederland, net als de VS, een branchevereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Ga voor een gratis adviesgesprek naar het contactformulier.

 

On March 19th, 2012, posted in: Nieuws by
Comments are closed.

You must be logged in to post a comment.