Nieuwsbrief 1 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,

Met trots stuur ik je de eerste nieuwsbrief van Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde.

De afgelopen maanden hebben ideeën vorm gekregen en heb ik interessante en inspirerende mensen ontmoet. Ook zijn de eerste klanten een feit! Ik word er blij van ondernemers en ook werknemers te mogen helpen en ze (weer) vat te geven op hun situatie. Het doet hen goed en dat doet mij goed!

Mooi is het ook om te ervaren dat ondernemers elkaar kunnen aanvullen/versterken. Zo werk ik veel samen met Jolanda Roest, van OPC-Utrecht. En onlangs heeft onderneemster Janneke van Nunen, van I like marketing, ons beiden geïnterviewd over ons vak Professional Organizer. Graag deel ik via deze eerste nieuwsbrief dat interview met je.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Loes
T  06-24269517
E  loeskeuper@ja-zoo.nl
T  Twitter.com/loeskeuper