Nieuwsbrief 8 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste Relatie,

Het jaar afsluiten en dan weer met een schone lei “opnieuw” beginnen, heerlijk vind ik dat ieder jaar weer! In december de voldoening van het afronden van zaken en in januari de energie van een nieuw jaar met nieuwe kansen. Hoe is dat voor jou? Ik ben benieuwd!

En…het is dus ook tijd voor een “afrondende” nieuwsbrief om weer even een aantal zaken met je te delen. Hopelijk vind je een momentje bij de kerstboom om het nieuws te lezen!

Focus
Focus levert maatwerk op het gebied van outplacement, loopbaanontwikkeling, begeleiding bij re-integratie, coaching en trainingen*. Focus blijkt, zoals ik in april meteen al dacht, inderdaad een ontzettend leuk bedrijf te zijn om voor te mogen werken. Er hangt een fijne sfeer en de medewerkers zijn zeer ervaren en betrokken. Ja-ZOO biedt Focus Midden-Nederland parttime ondersteuning als freelance officemanager en heeft deze zomer ook haar organisatorische vaardigheden kunnen inzetten m.b.t. de verhuizing van het bedrijf.

20150903_100249

Daarnaast is ook hier het optimaliseren van processen, zowel intern als met klanten, regelmatig onderwerp van gesprek én actie.

*Interesse in diensten van Focus? Let me know en ik breng je in contact!

Beter samenwerken
Daarnaast is Ja-ZOO in november, met dank aan Saar Sigterman, gestart bij een internationaal bedrijf in Apeldoorn. De vraag was om op een praktische manier de samenwerking tussen diverse mensen te optimaliseren. Samen met hen ben ik aan de slag gegaan met het opzetten van een nieuwe mappenstructuur op de gedeelde schijf, met het helder beschrijven van procedures/het maken van templates en met het maken van duidelijke werkafspraken, om zo een eenduidige manier van werken te creëren. Kortom, een uitdaging die Ja-ZOO op het lijf geschreven is. De eerste resultaten zijn inmiddels bereikt. Wordt vervolgd.

Time Management
Verder lopen de time management trajecten lekker door en dankbaar ben ik wat dat betreft ook zeker voor de zeer prettige samenwerking met Adecco Top Secretaries. Gelukkig is dat wederzijds :):

Simone Mekel-Linssen – Manager Top Secretaries Midden-Nederland:
“Loes en ik werken al geruime tijd samen, een bijzondere en fijne samenwerking. Waarom? Omdat Loes een professionele trainer voor onze klanten is, onze samenwerking op basis van vertrouwen is en omdat zij gewoon een tof mens is.”

Dit najaar ben ik, via Adecco Top Secretaries, weer met leuke, individuele trajecten bezig (geweest) bij Leasemaatschappij Arval (BNP Paribas Group) in Houten. Wederom enthousiaste, leergierige “trainees” die op weg zijn naar duurzame verandering op het gebied van time management. Een mooi proces en dankbaar werk!

Ook Smit Lamnalco trok deze zomer aan de bel voor een individuele time management training. Tevens interessant en met als prachtig decor de indrukwekkende havens van Rotterdam.

2015.08.26_SmitLamnalco

Mocht je meer willen weten en/of mocht een time management traject ook interessant kunnen zijn voor jou en/of jouw bedrijf/werkgever dan hoor ik het graag.

Tot slot…

…een kerstcadeautje voor jou: een link naar een inspirerend radio-interview in “De kennis van nu” van Coen Verbraak met Theo Compernolle, over de werking van de hersenen in relatie tot efficiënt werken:

Coen Verbraak in gesprek met Theo Compernolle

Herkenbaar, leerzaam, kortom zeer de moeite waard: veel luisterplezier!

Verder wens ik jou:

Champagneglazen

En…graag tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Loes

T  06-24269517
E   loeskeuper@ja-zoo.nl
T   @loeskeuper