Nieuwsbrief 7 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,

Wat een prachtige dag is het vandaag! Tijd om weer eens even een aantal (nieuwe) zaken met je te delen. Hopelijk vind je een momentje (in de zon) om het nieuws te lezen!

 Co-trainen is leuk

Begin april stond er (via Adecco Top Secretaries) een time management workshop gepland voor een grote groep rentmeesters in het noorden van het land en daarom heb ik er voor het eerst een co-trainer bij geroepen (tot 10 deelnemers 1 trainer, vanaf 10 deelnemers 2 trainers). En wat is dat leuk, samen training geven!

Samen met Hans Maas van 5xWaarom hebben we de training van Ja-ZOO als basis gepakt en die voor beiden eigen gemaakt. Zo zijn we lekker aan de slag gegaan met een leuke, gemotiveerde groep deelnemers. Er zijn weer voldoende “onderwerpen” aangeraakt die vragen om verdieping. De eerste verdiepingsafspraken (individuele sessies en mogelijk een verdiepende teamsessie) worden binnenkort ingepland.

 Een mooi vervolg bij de Gemeente Almere

Na een succesvol eerste time management traject bij de Gemeente Almere (via Adecco Top Secretaries) ben ik half april gestart met een tweede groep deelnemers van een andere afdeling. We deden dat met een gezamenlijke kick off. Het vervolg, de individuele sessies, is inmiddels gestart en we zijn weer op weg naar duurzame verandering op het gebied van time management. Dankbaar werk!

 Goed voorbeeld doet goed volgen

Eind april heeft Ja-ZOO twee mooie middagen op het hoofdkantoor van Adecco mogen beleven, in Zaltbommel! Simone Mekel-Linssen van Adecco Top Secretaries  en ik mochten de MKB consultants van Adecco vertellen over de Top Secretaries Academy en, specifiek, over het time management traject van Ja-ZOO! Op naar ook een mooie Adecco University van waaruit de (MKB) klanten van Adecco nog optimaler bediend kunnen worden.

Focus

Focus staat voor “mensen en organisaties in ontwikkeling en beweging houden” en ze doen dat door het leveren van maatwerk op het gebied van outplacement, loopbaanontwikkeling, begeleiding bij re-integratie, coaching en trainingen.

Ja-ZOO biedt Focus Utrecht vanaf eind april parttime ondersteuning als (freelance) office manager. Heerlijk om weer in het vertrouwde vak van office manager actief te zijn en (samen met een office team) veel te kunnen organiseren en mensen te ontzorgen, zodat zij zich kunnen “focussen” op de eigen bezigheden. En wat een leuk bedrijf/team om voor/mee te mogen werken, nu al.

 4-Assistance/Propontis

4-Assistance is de eerste 2 weken van mei op vakantie dus dat betekent wat extra VA-ondersteuning voor Propontis vanuit Ja-ZOO. Door de fijne samenwerking die er inmiddels ontstaan is en door onze “nieuwe” manier van (samen)werken gaat dat helemaal goed en hoop (en weet) ik dat jij, Jolanda, heerlijk van je vakantie aan het genieten bent!

Tot slot…

Gezocht: 200 m2 kantoorruimte (gemeubileerd) voor ongeveer 6 maanden in Utrecht (of omgeving). Wie heeft er tips?

Vakantie: Ja-ZOO gaat er van 13 tot en met 27 juni even tussenuit, naar Corsica.

 

Graag tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Loes

T 06-24269517
E loeskeuper@ja-zoo.nl
T Twitter.com/loeskeuper