Nieuwsbrief 6 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,

De feestdagen zijn geweest, een nieuw jaar is begonnen. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Ben je tevreden? Wat heb je achtergelaten in 2014 en wat neem je mee dit nieuwe jaar in? Ik ben benieuwd!

Ja-ZOO is tevreden over 2014. Ik heb weer diverse mooie ontmoetingen mogen beleven en relaties mogen verdiepen. Soms liepen dingen zoals gepland. Soms niet. Maar dat is ondernemen of eigenlijk gewoon het leven en dat maakt het juist zo interessant. Van alle situaties heb ik weer veel geleerd en graag deel ik, via deze nieuwsbrief, een aantal zaken met je.

Time Management
De samenwerking met Top Secretaries (onderdeel van Adecco), voor wat betreft het geven van Time Management Trainingen, verloopt zeer prettig. Ik ben ze erg dankbaar voor het vertrouwen en er staat inmiddels een stevige training. Na een succesvol traject met Leasemaatschappij Arval (BNP Paribas Group) in Houten zijn we in november ook aan de slag gegaan met Elker in Groningen en met de Gemeente Almere.

De training bestaat uit een workshop (1 dagdeel) met maximaal 10 personen, gevolgd door 2 individuele sessies per persoon (coaching on the job). Op deze manier kunnen we daadwerkelijk gedragsveranderingen teweeg brengen, de werkdruk die mensen ervaren verlagen en werkplezier en resultaten verhogen. Een dankbare taak!

Voor 2015 staat verdieping op het programma. Graag trek ik de trainingen door naar het maken van goede werkafspraken binnen een bedrijf, afdeling of team en wil ik meer aandacht gaan besteden aan de verschillende typen personen en de beste manier van werken die bij elk van die typen past.

Mocht je meer willen weten en/of mocht een Time Management Traject ook interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf/werkgever dan hoor ik het graag (alleen individuele sessies zijn ook mogelijk).

VA (virtual assistent)
Daarnaast ben ik in november gaan samenwerken met Jolanda Rijshouwer van 4-Assistance. Zij ondersteunt international executive coach Franklin Vrede van Propontis en ik spring bij waar nodig, als VA (virtual assistent). Office Heroes was, met hun prachtige netwerk, de verbindende factor in dit verhaal, waarvoor dank!

Een goed begin van 2015
2015 is deze week goed begonnen met een interessante, nieuwe uitdaging. Ik ga me bezighouden met de uitbreiding van Check-NL.com. Check-NL.com helpt internationals om snel en makkelijk passende dienstverleners in Nederland te vinden die in staat zijn tegemoet te komen aan hun wensen. Check-NL.com is een initiatief van ICP (the International Community Platform). ICP is een platform van grote werkgevers en heeft inmiddels meer dan 25 leden. Het platform heeft als doelstelling de kwaliteit van leven van internationale werknemers en hun families in Nederland te verhogen. ICP doet ieder jaar onderzoek naar onderwerpen die belangrijk zijn voor internationals die in Nederland (willen) komen wonen en werken. Hierover later zeker meer!

Tot slot…
…wens ik jou een inspirerend, leerzaam en vooral fijn nieuwjaar!

Graag tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Loes

T 06-24269517
E loeskeuper@ja-zoo.nl
T Twitter.com/loeskeuper