Nieuwsbrief 5 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,

Hoe zijn de eerste vijf maanden van 2014 jou vergaan? Ik ben benieuwd!

Ja-ZOO is qua nieuwsbrieven even stil geweest, maar heeft niet stil gezeten. Graag praat ik je, via deze nieuwsbrief, weer even bij met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van Ja-ZOO.

Samenwerken
Krachten bundelen kan zeer interessant zijn. Onlangs is Ja-ZOO een samenwerking aangegaan met Top Secretaries (onderdeel van Adecco) voor wat betreft het geven van Time Management Trainingen. Momenteel zijn we bezig met een pilot bij Leasemaatschappij Arval (BNP Paribas Group) in Houten. De training bestaat uit een workshopmiddag (of ochtend) met maximaal 10 personen, gevolgd door 2 individuele sessies per persoon (coaching on the job). Op deze manier kunnen we daadwerkelijk gedragsveranderingen teweeg brengen, de werkdruk die mensen ervaren verlagen en werkplezier en resultaten verhogen. Een dankbare taak en een mooie samenwerking!
Mocht je er meer over willen weten en/of mocht zo’n traject ook interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf/werkgever dan hoor ik het graag.

Andere nieuwe zaken

Bij Food ‘n’ Mood (catering) in Houten gaat Ja-ZOO op korte termijn starten met een Slimmer Werken traject.
Verder ben ik bezig met een marktonderzoek met betrekking tot een eventuele productontwikkeling (uiteraard in het kader van efficiency). Dit is echter nog vertrouwelijk. Hierover volgt wellicht snel meer!
En er hangen leuke en interessante dingen in de lucht. Waarschijnlijk nieuw werk in de waterwereld en mogelijk een andere interessante samenwerking, met Ricoh. Hierover later meer!

Voldoening

Begin dit jaar heb ik de opdracht in België voltooid. Het was een leerzaam proces met een tevreden klant. En al zijn het onze buren, de cultuurverschillen blijven interessant! Zie hieronder de mooie referentie van de interim Directeur en een foto:
Richard Nauta – Directeur @ Vialis Belgium:
“Gedurende een periode van 6 maanden heeft Loes een zichtbare bijdrage geleverd aan het herstructureringsproces binnen de onderneming. Dat heeft ze gedaan door een combinatie van haar openheid, pragmatisme, betrokkenheid en hands on mentaliteit. Dat geldt zowel op organisatorisch als persoonlijk vlak. Mocht daar in de toekomst aanleiding toe zijn, dan zal ik samenwerken met Loes absoluut opnieuw overwegen.”
Static.PerfectView.Resource
De projecten bij Vitens Evides International en Vitens heb ik dit voorjaar nu echt afgerond. Afscheid nemen was gek, na anderhalf jaar, maar het was ook tijd om los te laten en los van elkaar weer door te gaan, een mooie ervaring rijker.
Verder kan Pilates Studio Utrecht ook vooruit na een prettige samenwerking met diverse adviezen.

Bedankt!
Graag wil ik Mark Spermon van Upward Online heel hartelijk danken voor het updaten en het beter SEO-proof maken van mijn website. Een aanrader!
En Iris Maas van TPRS Nederland, veel dank voor het brainstormen met betrekking tot de Time Management Workshop!

En 
verder…
Wist je dat Ja-ZOO ook prima in te zetten is voor tijdelijke Office Management klussen? Tijdens zwangerschapsverlof of ziekte, tijdens een piek of gedurende de zoektocht naar een vaste kracht.
12 juni gaat Ja-ZOO borrelen met andere Office Heroes in Breda! Leuk om dan weer eens van gedachten te wisselen met “collega’s”!

Graag tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet, Loes
T  06-24269517