Nieuwsbrief 2 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,
Graag wens ik jou een gelukkig Nieuwjaar toe met overzicht, genoeg rust in het hoofd en tijd om te genieten van de dingen die je belangrijk vindt!
Na een mooie start in 2012 is Ja-ZOO vol energie aan het nieuwe jaar begonnen, blij met en dankbaar voor de opdrachten en contacten die inmiddels ontstaan zijn. Ook in 2013 help ik (o.a.) startende ondernemers om hun bedrijf meteen goed op te zetten. Want ondernemen is leuk maar er komt aardig wat bij kijken qua administratie en organisatie. En hoe cliché ook: een goed begin is het halve werk! Daarom bied ik hen (of jou) Een Vliegende Start . Deze Vliegende Start kan sinds kort ook cadeau gegeven worden via JO Cadeau. JO Cadeau is een erg leuk initiatief van enthousiaste ondernemers in Amsterdam.
Verder heb ik onlangs input gegeven voor het whitepaper “Je administratie op orde” van de MKB Servicedesk. Het is een gratis whitepaper: een artikel met diverse tips & tricks voor (startende) ondernemers op het gebied van administratie. Als je dit artikel wilt lezen registreer je dan door te klikken op “Download op MijnMKB” via deze link, ga vervolgens naar downloads (bovenaan) en download het whitepaper “Je administratie op orde”. Ben je particulier? Vul dan bij Bedrijfsnaam “Particulier” in. Veel leesplezier!Nogmaals alle goeds voor 2013 en tot de volgende nieuwsbrief!
Graag tot de volgende nieuwsbrief!
Met vriendelijke groet,
Loes
T  06-24269517
E  loeskeuper@ja-zoo.nl
T  Twitter.com/loeskeuper