NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief 15

1 september 2020

Lancering vernieuwde website Ja-ZOO

Zoals beloofd hierbij “het seintje” dat mijn vernieuwde site ready is! Ik ben heel blij met het resultaat ?. Zie www.ja-zoo.nl. Ik ben natuurlijk ook benieuwd wat jij ervan vindt!

Het ECHTe gesprek met Zichtbaar Ondernemen

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik je al even over mijn mooie avontuur met Business Coach José van Daal, van Zichtbaar Ondernemen. Samen met José heb ik onlangs ook een audio-opname gemaakt waarin ik uitleg wat ik doe en waarom ik dat doe. Mocht dit je nieuwsgierig maken dan nodig ik je graag uit om de opname te beluisteren via deze link.

Het oorspronkelijke idee was overigens om een filmpje te maken maar dat liep anders. Wel heb ik nog een kort “Making Of”-filmpje voor je gemaakt met het beeldmateriaal dat we hebben. Dat filmpje vind je hier. Wees voorbereid, er wordt vooral gelachen ?.

“In-Ja-ZOOm-en” op jouw vraagstuk? Dat kan!

Vind je het, na het bekijken van de vernieuwde site en/of na het horen van het gesprek, interessant om samen (vrijblijvend) eens een momentje “in-te-Ja-ZOOm-en” op jouw vraagstuk? Laat het me weten en dan maken we een (virtuele) afspraak.

Tot slot…

Mocht je het leuk vinden: sinds kort ben ik ook te volgen via Instagram! Tot gauw weer!