NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief 14

29 juli 2020

Beste relatie,

Het is al even geleden dat je van me gehoord hebt. Tijd voor een update! Achter de schermen is er namelijk veel gebeurd en nog aan het gebeuren.

Boris & een nieuwe werkplek
Ruim een jaar geleden maakte Boris ons fijne gezin compleet. Wat kan de tijd vliegen. Hij brabbelt al de nodige woordjes en kan alweer staan. En broer Olaf, die is erg blij met z’n broertje :).

Boris heeft nog een half jaar met ons in het huurhuis gewoond waarna we in december, na bijna 4 jaar wachten, eindelijk mochten verhuizen naar ons nieuwbouwhuis op de Veemarkt. Heerlijk! En, daar huist Ja-ZOO nu ook. Het nieuwe adres is Lakenvelderstraat 19, 3573 SG te Utrecht.

Aan de slag met een fijne Business Coach; de focus gaat veranderen
Vanaf september, toen ik weer begon met werken na mijn verlof, begon ik me te realiseren dat Ja-ZOO van koers moest gaan veranderen. Ik heb veel plezier gehad van het VA-werk dat ik de afgelopen jaren gedaan heb, maar het gevoel om zowel organisaties als individuen te willen helpen om slim(mer) te werken vlamde weer op ?! Dus de focus gaat veranderen. Terug naar wat ik eerder al deed maar dan 2.0!

Het was mooi om te ervaren dat ik met een paar klanten al meteen een switch kon maken qua opdracht. Van een paar andere klanten heb ik afscheid genomen. Zo ontstond er tijd om aan de slag te gaan met José van Daal, van Zichtbaar Ondernemen (www.zichtbaarondernemen.nl), een hele fijne Business Coach!

Er staan inmiddels 2 mooie methodes klaar en ik ben in gesprek met interessante partners die ook graag hun steentje bij willen dragen aan een wereld waarin we zo slim, gezond en blij mogelijk werken (efficiënt/slim werken is in de huidige wereld alleen nog maar belangrijker geworden!).

Ook staat er een nieuwe website te popelen om live te gaan, met dank aan Danielle van der Haven van Digital D.

Alvast “in-Ja-ZOOm-en” op jouw vraagstuk? Dat kan!
Er komen leuke dingen aan! Ik kan niet wachten. Kun jij ook niet wachten en zou je het leuk vinden om samen (vrijblijvend) alvast eens een momentje in-te-Ja-ZOOm-en op jouw vraagstuk? Laat het me weten en dan maken we een (virtuele) afspraak.

Tot slot…
Graag tot heel gauw, op mijn nieuwe site! Als het zover is ontvang je een seintje.

Met vriendelijke groet,
Loes