Nieuwsbrief 12 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste relatie,

Ik ben er, zoals je weet, even tussenuit geweest (van augustus t/m december 2017), omdat er een kindje op komst was. Inmiddels is de kleine geboren. Hij heet Olaf en het gaat goed met ons. Olaf is alweer 8 maanden oud en het is een heerlijk ventje. Een grote verandering natuurlijk, maar ik heb de balans tussen Ja-ZOO en thuis weer helemaal gevonden. Vanaf januari dit jaar is Ja-ZOO “herboren” en aan de slag met leuke klanten, oud & nieuw. Er wordt weer veel geregeld en geordend! Back in Business dus :).

Oud & nieuw
Voor Propontis zijn er, naast de VA-werkzaamheden die ik voor mijn verlof al deed, wat nieuwe taken bijgekomen. Zo doe ik vanaf nu ook het voorwerk voor de accountant. Normaal gesproken voer ik, als VA zijnde, alle werkzaamheden voor Propontis vanuit huis uit, maar in juli ga ik mee op pad, voor wat ondersteunende werkzaamheden op locatie. We gaan naar Zürich. Erg leuk om mijn klant dan ook een keer in actie te zien!

Voor Upward Online Marketing heb ik in 2017 een paar maanden gewerkt, gedurende een verlofperiode van een “collega-VA” (nadat ik hen eerst aan elkaar gekoppeld had :)). Sinds januari dit jaar heb ik de werkzaamheden definitief overgenomen, aangezien mijn voorgangster Nathalie Brunt meer tijd wilde gaan besteden aan VA School, een mooi initiatief van haar en Hanneke Wessel. Ik redigeer en publiceer blogs, plan de Social Media berichten in, houd me bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie en we kijken naar hoe we de processen kunnen optimaliseren.

Tevens heb ik de VA-werkzaamheden voor de Spirit Group overgenomen van Nathalie. De Spirit Group is een bureau voor talentontwikkeling, coaching en training. Ik lees “mee” en “tegen” als het gaat om offertes, nieuwsbrieven en andere teksten en ik houd de financiële administratie in de gaten. Ook zal timemanagement nog aan bod gaan komen.

Verder ga ik vanaf deze maand tijdelijk wat financiële taken overnemen voor BLEND leren, het bedrijf van “oud-TinQers” Willianne Timmer (oud-collega TinQwise) en Int Schüssler, aangezien Willianne met verlof gaat. Leuk hoe dingen lopen! Ik ben onlangs al even in de oude gevangenis op het Wolvenplein geweest. Een erg leuke, creatieve locatie voor een creatief team!

Timemanagement
Daarnaast blijf ik me bezighouden met coachings-/trainingsactiviteiten op het gebied van timemanagement, o.a. in samenwerking met Adecco Top Secretaries.

Mocht je meer willen weten en/of mocht een timemanagement-traject* ook interessant kunnen zijn voor jou en/of jouw bedrijf/werkgever dan hoor ik het graag.

*Een traject bestaat uit een workshop (1 dagdeel) met maximaal 10 personen, gevolgd door 2 individuele sessies per persoon (coaching on the job). Individuele trajecten bestaan uit 3 individuele sessies per persoon (coaching on the job).

AVG
Om te voldoen aan de vereisten van de AVG, de nieuwe gegevensbeschermingswet die 25 mei 2018 van kracht wordt, wil ik je vragen om, indien je onverhoopt mijn nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, op de “opt-out” link onderaan in deze nieuwsbrief te klikken. Weet dat, indien je de nieuwsbrief graag blijft ontvangen, je gegevens veilig zijn bij mij. Ze worden verder nergens anders voor gebruikt. Daarnaast verdiep ik me in de komende weken in de nieuwe wet met hulp van Tom Bogers van MANZ Legal, zodat Ja-ZOO per 25 mei volledig AVG-proof is.

Tot slot…
Last but not least breng ik graag nog een financiële topdame bij je onder de aandacht: Wendy van Geel. Wendy is actief voor YellowFinance. YellowFinance steunt organisaties in dynamische omgevingen op financieel (strategisch) gebied en levert interim- en detacheringsoplossingen met zogeheten CFO-as-a-service. Ze herkennen de complexe uitdagingen waar hun relaties mee worstelen, maken deze bespreekbaar en lossen ze samen slim en effectief op. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Graag tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Loes