Nieuwsbrief 11 Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

Beste Relatie,

Deze keer stuur ik je wederom een wat andere “nieuwsbrief”. Ja-ZOO legt haar werkzaamheden namelijk tijdelijk stil en wel om een hele mooie, persoonlijke reden: Ja-ZOO breidt uit ;)! Over 6 weken verwachten mijn vriend Max & ik een klein mannetje :)!

De afgelopen weken ben ik druk geweest met het afronden/tijdelijk overdragen van diverse opdrachten. Daarnaast zijn we, en dus ook Ja-ZOO, verhuisd. Het nieuwe (tijdelijke) adres is:

Lekplantsoen 5, 3522 GL in Utrecht.

Over zo’n anderhalf jaar zal er nog een adreswijziging volgen, aangezien we dan ons nieuwbouwhuis op het oude Veemarktterrein in Utrecht zullen gaan betrekken.

Kortom, een periode vol veranderingen maar vanaf januari 2018 is Ja-ZOO gewoon weer back in business.

Ik zal dan o.a. de VA-werkzaamheden voor Propontis weer oppakken (bedankt Hanneke Wessel van de VA school voor het tijdelijk overnemen van deze werkzaamheden). Ook zou ik de VA-werkzaamheden graag nog wat verder uitbreiden, dus mocht je vanaf januari op zoek zijn naar een VA of iemand kennen die op zoek is naar een VA dan hoor ik dat graag.

(Een VA (Virtual Assistant) kan jou op afstand diverse werkzaamheden uit handen nemen zodat jij je als ondernemer kunt focussen op je core business. Een VA is flexibel inzetbaar (werkt alleen wanneer het nodig is) en is zelf ook ondernemer en kan vanuit die hoedanigheid met je meedenken. Een VA zorgt er dus voor dat “Jouw Zaken Op Orde” zijn!)

Daarnaast blijf ik me bezighouden met coachings-/trainingsactiviteiten op het gebied van timemanagement, o.a. in samenwerking met Adecco Top Secretaries en Adecco. Tevens kijk ik ernaar uit om de samenwerkingsmogelijkheden met Adecco (Top Secretaries), 5xWaarom en Krachtig coaching & training verder te onderzoeken voor wat betreft o.a. het begeleiden van teams die efficiënter willen (samen)werken en/of zich bevinden in tijden van verandering.

Maar eerst ga ik genieten van de komende, bijzondere maanden. Tot in 2018!

Met vriendelijke groet,
Loes